• Beeldmerk Loopsport Vereniging Invictus
    Loopsport Vereniging Invictus
  • Beeldmerk Loopsport Vereniging Invictus
    Loopsport Vereniging Invictus

Enquête zorgt voor start donderdagvond trainingen in Appelscha

  |  Bestuur en Trainers van LSV-Invictus

De volwassen hardloopleden van LSV Invictus zijn afgelopen weken bevraagd naar hun behoefte aan trainingsmomenten. In totaal hebben 58 leden gereageerd.

Trainers en bestuur hebben aan de hand van deze reacties bekeken hoe ze op de behoeften van de leden kunnen inspelen.

 

Vanaf donderdag 31 maart 2022 starten we opnieuw met een hardloopgroep op de donderdagavond. Alfred Rooks zal deze training verzorgen. Deze start is gelijk de overgang naar de zomerlocatie in Appelscha. De leden van de huidige maandagavondgroep van Alfred Rooks zullen vanaf eind maart aansluiten bij de reguliere groepen. Aan het begin van de zomer zullen we evalueren hoe de opkomst van de donderdagavond is verlopen.

Op zondagochtend heeft Erik de Groot aangeboden een looptraining te verzorgen. Hij zal geen trainingen meer geven op de dinsdagavond. Reina Hes neemt deze volledig voor haar rekening. Voor de zondagochtend is tot nu toe weinig animo. In de enquête lijkt er echter wel ruimte te zijn voor een kleine structurele groep. Het huidige gebrek aan animo kan veroorzaakt worden door de organisatie van de Corona competitie. Deze stopt op 1 maart waarna Eric tot april de zondag aan blijft bieden. Blijkt er dan toch onvoldoende opkomst te zijn zullen we hiermee stoppen.

 

Hieronder de uitslagen: enquete3

Copyright © 2021 Loopsport Vereniging Invictus

Realisatie: Scheffer Media