Skip to main content
  • Loopsport Vereniging Invictus
  • Loopsport Vereniging Invictus

Loop je fit!

Altijd al overwogen om te gaan hardlopen, maar heb je moeite om jezelf te motiveren?Trainer Alfred Rooks klein

Dan heb je nu de kans om in clubverband deel te nemen aan de beginnersgroep van LSV-Invictus, want hardlopen is een sport, die door vrijwel iedereen beoefend kan worden. Door samen te lopen merk je na verloop van tijd, dat het hardlopen makkelijker gaat en de prestaties verbeteren. Met deskundige begeleiding van de trainers loop je minder risico op blessures.

Vanaf dinsdagavond 4 oktober start trainer Alfred Rooks om 19.30 uur met een beginnerstraining. De start is op de parkeerplaats (de Slatten) bij de ijsbaan in Oosterwolde. Bij deze trainingen wordt aandacht besteed aan: conditie, loopscholing, lichaamshouding en looptechniek. Het streven is om aan het einde van deze trainingen 5 km te kunnen hardlopen.

De beginnerstraining duurt 10 weken, waarbij je voor € 40,00 lid wordt van LSV-Invictus en Atletiekunie. Dit lidmaatschap is nodig in verband met een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering tijdens deelname aan trainingen. Omdat we de winterperiode in gaan is een reflecterend hesje verplicht en het is aan te bevelen om je te laten adviseren bij een deskundige hardloopwinkel over hardloopschoenen.

Na de beginnerstraining kunt je lid blijven en verder trainen bij de andere groepen. Op de maandag-, dinsdag- of donderdagavond en op de woensdagochtend geeft LSV-Invictus trainingen voor lopers van allerlei niveaus, onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Enthousiast geworden? Mail naar en meld je aan voor vrijdag 30 september.

Misschien tot 4 oktober!

Alle informatie over trainingen en lidmaatschap kun je vinden op www.lsv-invictus.nl.