Skip to main content
Loopsport Vereniging Invictus
Loopsport Vereniging Invictus

Voor mensen die kennis willen nemen van de Orientatie sport is er een beginners parcours die technisch gemakkelijk en kort is.

Drenthe2Days Oriëntatie-wedstrijden.

HOC93 organiseert op zaterdag  28 en zondag 29 oktober de Drenthe 2 Days in Appelscha en Havelte. Dit zijn Oriëntatie-wedstrijden van hoge kwaliteit, maar ook zeker voor beginners. Zaterdag is de 1e etappe in Appelscha bij de Bosberg. Deelnemers van Invictus die in 2019 meegedaan hebben, herinneren zich misschien nog de kaart van de Bosberg.  Het is een uitdagende kaart met veel kleine hoogtelijnen, maar ook met behoorlijk wat paden.  Etappe 2 is in Havelte-West. Dit is een militair oefenterrein en de kaart is volledig herzien in 2022. Ook een uitdagende kaart, maar weer heel anders dan de kaart van Appelscha. Hier zijn nl. grote brede zandpaden en minder gewone paden. Er zijn kaarten voor de geoefende oriënteerder maar ook voor de beginnende oriënteerder.

We zijn erg blij dat Staatsbosbeheer en het Ministerie van Defensie ons toestemming hebben verleend om gebruik te maken van deze twee prachtige kaarten, namelijk “Bosberg” en “Havelte-West”.

Controleer onze website www.drenthe2days.nl en volg ons op Facebook (https://www.facebook.com/drenthe2days/) om direct op de hoogte te blijven van ons nieuws en updates.

Opgave kan via de mail:

Drenthe 2 Days