Op zaterdag 1 september 2018 wordt vanaf 11:00 uur de RCN Roggeberg Loop gehouden.

Het parcours is dit jaar gelijk aan dat van vorig jaar. De start is op het terrein van RCN de Roggeberg.

De 21 km start richting de Bongerd en het Bruine Suikerpad, onder de N381 richting het Bezoekerscentrum, daarna een rondje om de Kale Duinen en het Groote Veen heen via het heuvelpad weer terug naar de N381, hieronder door en dan het laatste stuk via bos en hei weer terug naar RCN de Roggeberg.

Het parcours van de 10 km loopt ongeveer 4 km over dezelfde route als de 21 km en daarna richting de Kale Duinen. Hier zit een stuk pittig zandpad bij. Hier een mooi uitzicht op de Kale Duinen en dan via het schelpenpad betonpad bij de Kraaiheide Pollen weer terug naar RCN de Roggeberg waar de finish is.

Het 5 km parcours start op het terrein van RCN de Roggeberg 2 km hetzelfde parcours als de 21 en 10 km. Na de spitsing rechts door een smal bospad en de Kraaiheide Pollen weer terug  naar de finish op het terrein van RCN de Roggeberg.

De startplaats is bij RCN de Roggeberg.
De uitslagen en foto's zijn de volgende dag op deze site te raadplegen.
Verdere inlichtingen vind u op de RCN de Roggeberg Loop pagina

Voorinschrijven

Inlichtingen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   06-53 39 68 21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   06-53 35 01 02
free joomla templatesjoomla templates
2018  LSV-Invictus de loopsportvereniging van Oosterwolde en omgeving