Skip to main content
  • Loopsport Vereniging Invictus
  • Loopsport Vereniging Invictus

Atleten Invictus winnen zilver

Invictus-atleet Cor Ton heeft tijdens de sterk bezette Salland Crosscircuit in Raalte een tweede plaats behaald bij de mannen 50+. Ton liep de tien kilometer in 40.36.
Nieuwkomer Paul Kromkamp uit Wolvega pakte de tweede plaats bij de senioren tijdens de Molenloop in Vrouwenparochie. Kromkamp legde de halve marathon af in 1.36,47.
Gerko Floor is als tweede geëindigd tijdens de Baggelhuizercross in Assen. Floor, die de wedstrijd meer als het opbouwen van duurvermogen beschouwde, liep de 8,4 kilometer in 31.37.

Van Weperen debuteert sterk

Susan van Weperen kende een sterk debuut als Junior A tijdens de Internationale Warandeloop in Tilburg. De Invictus-atlete, die een aantal dagen daarvoor een contract tekende met een Amerikaanse universiteit voor de komende schooljaren en tussendoor nog even naar Amerika ging om zich te oriënteren, begon de cross rustig en kwam steeds beter in de wedstrijd. Van Weperen finishte na 4300 meter als dertiende in 16.33. `Ik ben tevreden. Na een rustige periode ga ik de komende tijd weer werken aan mijn snelheid, die nu nog marlo ilseontbrak; zei Van Weperen na afloop van haar sterke race.

Junioren stralen in Drouwen

Atleten Marlo Post uit Appelscha en Ilse Rooks uit Elsloo wonnen bij de junioren tot en met 17 jaar de Boomkroonpadcross in Drouwen. De 4,8 kilometer modderige cross met een hoge heuvel erin legde de 15-jarige Post ondanks een val af in 19.06. De 16-jarige Ilse Rooks noteerde een tijd van 19.45.