Slachtemarathon

Indien er een Invitcus lid graag de Slachtemarathon wil lopen dan heeft Jannie Blomsma nog een startbewijs. Geïnteresseerd, neem dan contact op met Jannie op dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Invictus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging voor ouders en verzorgers van jeugdleden Invictus

Aanleiding:

Tijdens de algemene ledenvergadering van maart jl. kwam de vraag naar voren of wij wel voldoende kunnen bieden aan onze jeugd t.a.v. de loopsport. Dit is een vraag die ons als bestuur ook al bezig hield. We zijn bijvoorbeeld al lange tijd op zoek naar leden voor een nog te vormen jeugdcommissie, dit helaas nog zonder het gewenste resultaat.

Om deze vraag beantwoord te krijgen willen we graag met jullie als ouders/verzorgers, samen met jullie kind, hierover in gesprek. Dit gesprek willen we graag als bestuur, samen met Klaas Jan en Gerco, met jullie voeren. Deze avond willen we combineren met een pasavond voor de nieuwe kledinglijn van Invictus. Deze kledinglijn is tijdens de laatste jaarvergadering ‘goedgekeurd’door de leden. Wat we verder hebben afgesproken is dat alle huidige leden van Invictus een gratis windvanger ontvangen van de vereniging. Op deze avond kan de windstopper gepast worden, zodat we de juiste maat kunnen bestellen.

Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, maar wil je wel graag zo’n mooie windvager ontvangen dan moet je zelf contact opnemen met:

Aan Olga kan je dan doorgeven dat je er één wil hebben en welke maat dit moet worden. Dit geldt ook voor de andere kleding uit de nieuwe kledinglijn. Dit alles moet, i.v.m. bestellen, wel plaats vinden voor 1 juni 2016.

We hopen natuurlijk dat er een grote opkomst zal zijn, samen kunnen we het mogelijk nog leuker maken.

Wanneer: Woensdag 25 mei

Waar: RCN de Roggeberg

Tijd: 19.00 tot 20.00 uur.

Agenda:

  1. Opening door de voorzitter van Invictus

  2. Hoe worden we als vereniging boeiender voor de jeugd(leden)

Gerco en Klaas Jan kunnen het één en ander toelichten

  1. Kledingpassen nieuwe kledinglijn Invictus

  2. Eind (20.00 uur)

Met vriendelijke groet,

Bestuur lsv Invictus/ jeugdtrainers

Zomertijd

Tijdens de paasdagen wordt de klok weer een uur teruggezet. I.v.m. hiermee worden de trainingen weer gestart vanaf de parkeerplaats aan de Bosberg. Dit geldt voor alle trainingen die in de wintermaanden starten vanaf de ijsbaan in Oosterwolde, dus de maandag-, dinsdag- en donderdagavond trainingen.

Met uitzondering van de zaterdag training geldt voor alle trainingen dat de laatste training van de maand vanaf het bezoekerscentrum van SBB vertrekt. Hier kan vanaf worden geweken, maar dit wordt dan door de trainer gemeld.

Uitnodiging aan alle master atleten

Nederlands kampioenschap masters op de baan bij Altis op 11 en 12 juni

Op 11 en 12 juni a.s. vinden de Nederlandse Kampioenschappen op de baan voor masters plaats in Amersfoort. Het organisatie comité van Altis is volop bezig met de voorbereidingen. Alle loopnummers t.e.m. 10.000 meter en de technische onderdelen (speerwerpen, kogelstoten, etc) maken onderdeel uit van dit kampioenschap.

Vanzelfsprekend hoopt Altis op een groot aantal deelnemers. Door velen wordt gedacht dat zo'n kampioenschap er alleen is voor de hele snelle lopers. Dat is een misvatting. Er gelden geen tijd- of snelheidslimieten. Wel kan er bij een te groot aantal deelnemers een selectie plaatsvinden.

Een aantal praktische punten.

Deelname staat voor iedereen open vanaf 35 jaar die in bezit is van een wedstrijdlicentie van de atletiekunie. Vijfendertig is de leeftijd dat je toetreedt tot de masters. Er zijn vijfjaars categorieen. 35-39, 40-44, etc- tot aan ? - geen grens.

Nogmaals, er gelden geen tijdslimieten voor deelname. Wel zijn er tijdslimieten voor het behalen van een medaillle. Bijvoorbeeld: stel dat de tijd van de winnaar van de categorie 50-54 jaar op de 1500 meter boven de 4:54 uitkomt, dan is hij wel eerste maar ontvangt geen gouden medaille omdat de limiet voor deze categorie 4:54 is.

Er is dus wel een limiet per onderdeel aan het aantal atleten dat mee mag doen. Wordt de limiet overschreden, dan gaat men selecteren op basis van tijd.

Doe een keer mee, ervaar hoe mooi het is aan een NK deel te nemen.

Altis nodigt iedere master uit, dus ook al degenen die normaal gesproken niet aan baanatletiek deelnemen, zich in te schrijven voor dit Nederlandse kampioenschap. Kom zelf ervaren hoe mooi zo'n westrijd op de baan kan zijn! Laten we de baanatletiek eens een flinke push geven en de masteratletiek nog eens extra op de kaart zetten. Wat zou het mooi als alle banen bij alle categorieen (dus ook bij de 70+ers) volledige bezet zijn bij de start van de 400 meter. Of dat er twintig of meer 45+ers moeten gaan strijden voor een finale plaats op de 800 meter.

Op de site www.altisnkmasters.nl vind je alle informatie over deze Nederlandse Kampioenschappen (contactadressen organisatiecomité, opgeven voor maandelijkse nieuwsbrief, etc). De inschrijving is al geopend.

Cees Stolwijk
Altis

Algemene ledenvergadering 2016

Betreft: algemene ledenvergadering lsv Invictus
Datum: 24-03-16
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: de Miente, Oosterwolde

Hierbij willen we u op de hoogte brengen van de te houden algemene ledenvergadering van lsv Invictus. Bij deze is een ieder uitgenodigd.

Over de samenstelling van bestuur lsv Invictus het volgende,


Bestuursamenstelling: Periode van 3 jaar periode aftredend/herkiesbaar
voorzitter John Grotenboer 1e periode niet herkiesbaar
secretaris Ids Bouma 1e periode 2017
penningmeester Olga Graafstra 1e periode 2017
bestuurslid Freddy de Vos 5e periode herkiesbaar
bestuurslid Jurjen Wijma 1e periode 2018

Zoals u kunt lezen is John Grotenboer dit jaar aftredend. John heeft aangegeven niet meer herkiesbaar te zijn voor een nieuwe termijn. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid/ voorzitter.

Indien u interesse heeft in een bestuursfunctie binnen lsv Invictus dan kunt u contact opnemen met één van de genoemde bestuursleden. Verder kunnen eventuele kandidaten zich tot een half uur voor de jaarvergadering van 26 maart opgeven bij de secretaris.

De kascommissie bestaat uit Joke Nicolai en Teake van der Wal

Tot 24 maart in de Miente

Namens het bestuur,

Ids Bouma

Meer artikelen...

  1. Cursus Chi Running
free joomla templatesjoomla templates
2019  LSV-Invictus de loopsportvereniging van Oosterwolde en omgeving