Organisatie Invictus

 

 

Bestuur

Voorzitter: Vacant  
Secretaris:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 
Trainers
 

Maandagavond loopgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dinsdag jeugdgroep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dinsdagavond loopgroep 1: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dinsdagavond loopgroep 2: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Woensdagmorgen loopgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Donderdagavond loopgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijdag:jeugdgroep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Commissies

Ledenadministratie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Aanmeldingsformulier lidmaatschap LSV Invictus
NIeuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
EHBO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materialen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijwilligerscoördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kosten lidmaatschap LSV Invictus

Contributie t/m 17 jaar: € 60,00 (incl. afdracht Knau)
Contributie vanaf 18 jaar: € 85,00 (incl. afdracht Knau)
Administratiekosten nieuwe leden € 15,00

De eenmalige administratiekosten (AU) bedragen voor nieuwe leden €15,00. De jaarlijkse contributie wordt in januari en in juli in twee termijnen van 50% geïncasseerd. De leden die afgezien hebben van een incasso machtiging  worden geacht de jaarcontributie voor 15 januari te voldoen.

Alle leden worden bij de Atletiekunie aangemeld waardoor er in het algemeen een korting geldt bij deelname aan door atletiekverenigingen georganiseerde wedstrijden dan wel trimlopen.

Niet-leden zijn welkom om aan één van bovenstaande trainingen mee te doen. Als aspirant-lid kun je 3 keer aan een training deelnemen om te kijken hoe het bevalt. Voor meer informatie kun je terecht bij een van de trainers of de bestuursleden.

Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk bij Reitse van der Kuip, Steegde 13, 8426 BZ Appelscha of per email worden opgezegd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Beëindiging  van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 1 december plaats te vinden. Bij te late beëindiging zal de Atletiekunie de bondscontributie voor het volgende jaar aan Invictus in rekening brengen en zal dit bedrag bij het scheidende lid in rekening gebracht worden.

L.S.V Invictus bankrekening NL41 RABO 0114 2632 80.

Inlichtingen

Marlo Post
Telefoon 0623 018 490
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

free joomla templatesjoomla templates
2019  LSV-Invictus de loopsportvereniging van Oosterwolde en omgeving